Натови (to stuff) conjugation

Macedonian

Conjugation of eiti

јас
ти
т(ој/аа/оа)
ние
вие
тие
Present tense
натовам
I stuff
натовиш
you stuff
натови
he/she/it stuffs
натовиме
we stuff
натовите
you all stuff
натоват
they stuff
Future tense
ќе натовам
I will stuff
ќе натовиш
you will stuff
ќе натови
he/she/it will stuff
ќе натовиме
we will stuff
ќе натовите
you all will stuff
ќе натоват
they will stuff
јас
јас
ти
ти
тој
таа
тоа
ние
вие
тие
Conditional mood
би натовил
I (masculine) would have stuffed
би натовила
I (feminine) would have stuffed
би натовил
you (masculine) would have stuffed
би натовила
you (feminine) would have stuffed
би натовил
he would have stuffed
би натовила
she would have stuffed
би натовило
it would have stuffed
би натовиле
we would have stuffed
би натовиле
you all would have stuffed
би натовиле
they would have stuffed
Past perfect tense
сум натовил
I (masculine) have stuffed
сум натовила
I (feminine) have stuffed
си натовил
you (masculine) have stuffed
си натовила
you (feminine) have stuffed
е натовил
he has stuffed
е натовила
she has stuffed
е натовило
it has stuffed
сме натовиле
we have stuffed
сте натовиле
you all have stuffed
сум натовиле
they have stuffed
јас
ти
т(ој/аа/оа)
ние
вие
тие
Past impf. tense
натовев
I was stuffing
натовеше
you were stuffing
натовеше
he/she/it was stuffing
натовевме
we were stuffing
натовевте
you all were stuffing
натовеа
they were stuffing
јас
јас
ти
ти
тој
таа
тоа
ние
вие
тие
Past pluperfect tense
бев натовил
I (masculine) had stuffed
бев натовила
I (feminine) had stuffed
беше натовил
you (masculine) had stuffed
беше натовила
you (feminine) had stuffed
беше натовил
he had stuffed
беше натовила
she had stuffed
беше натовило
it had stuffed
бевме натовиле
we had stuffed
бевте натовиле
you all had stuffed
беа натовиле
they had stuffed
јас
ти
т(ој/аа/оа)
ние
вие
тие
Future perfect tense
ќе натовев
I will have stuffed
ќе натовеше
you will have stuffed
ќе натовеше
he/she/it will have stuffed
ќе натовевме
we will have stuffed
ќе натовевте
you all will have stuffed
ќе натовеа
they will have stuffed
Past aorist tense
натовив
I stuffed
натови
you stuffed
натови
he/she/it stuffed
натовивме
we stuffed
натовивте
you all stuffed
натовија
they stuffed
Imperative tense
-
натови
you stuff
-
-
натовете
you all stuff
-
јас
јас
ти
ти
тој
таа
тоа
ние
вие
тие
Future reported tense
ќе сум натовел
I (masculine) will stuff
ќе сум натовела
I (feminine) will stuff
ќе си натовел
you (masculine) will stuff
ќе си натовела
you (feminine) will stuff
ќе е натовел
he will stuff
ќе е натовела
she will stuff
ќе е натовело
it will stuff
ќе сме натовеле
we will stuff
ќе сте натовеле
you all will stuff
ќе сум натовеле
they will stuff
adjectival participle
adverbial participle
verbal noun
imperfective participle (masculine)
imperfective participle (feminine)
imperfective participle (neuter)
imperfective participle (plural)
aorist participle (masculine)
aorist participle (feminine)
aorist participle (neuter)
aorist participle (plural)
Other
натовен
stuffing
stuffing
stuffing
натовел
stuffing
натовела
stuffing
натовело
stuffing
натовеле
stuffing
натовил
stuffed
натовила
stuffed
натовило
stuffed
натовиле
stuffed

More Macedonian verbs

Related

Not found
We have none.

Similar

набави
obtain
најави
announce
натажи
sadden
натопи
soak
наточи
pour
натрти
do

Similar but longer

Not found
We have none.

Other Macedonian verbs with the meaning similar to 'stuff':

None found.
Learning languages?