Трепери (to vibrate) conjugation

Macedonian

Conjugation of eiti

јас
ти
т(ој/аа/оа)
ние
вие
тие
Present tense
треперам
I vibrate
трепериш
you vibrate
трепери
he/she/it vibrates
трепериме
we vibrate
треперите
you all vibrate
треперат
they vibrate
Future tense
ќе треперам
I will vibrate
ќе трепериш
you will vibrate
ќе трепери
he/she/it will vibrate
ќе трепериме
we will vibrate
ќе треперите
you all will vibrate
ќе треперат
they will vibrate
јас
јас
ти
ти
тој
таа
тоа
ние
вие
тие
Conditional mood
би треперел
I (masculine) would have vibrated
би треперела
I (feminine) would have vibrated
би треперел
you (masculine) would have vibrated
би треперела
you (feminine) would have vibrated
би треперел
he would have vibrated
би треперела
she would have vibrated
би треперело
it would have vibrated
би трепереле
we would have vibrated
би трепереле
you all would have vibrated
би трепереле
they would have vibrated
Past perfect tense
сум треперел
I (masculine) have vibrated
сум треперела
I (feminine) have vibrated
си треперел
you (masculine) have vibrated
си треперела
you (feminine) have vibrated
е треперел
he has vibrated
е треперела
she has vibrated
е треперело
it has vibrated
сме трепереле
we have vibrated
сте трепереле
you all have vibrated
сум трепереле
they have vibrated
јас
ти
т(ој/аа/оа)
ние
вие
тие
Past impf. tense
треперев
I was vibrating
трепереше
you were vibrating
трепереше
he/she/it was vibrating
треперевме
we were vibrating
треперевте
you all were vibrating
трепереа
they were vibrating
јас
јас
ти
ти
тој
таа
тоа
ние
вие
тие
Past pluperfect tense
бев треперел
I (masculine) had vibrated
бев треперела
I (feminine) had vibrated
беше треперел
you (masculine) had vibrated
беше треперела
you (feminine) had vibrated
беше треперел
he had vibrated
беше треперела
she had vibrated
беше треперело
it had vibrated
бевме трепереле
we had vibrated
бевте трепереле
you all had vibrated
беа трепереле
they had vibrated
јас
ти
т(ој/аа/оа)
ние
вие
тие
Future perfect tense
ќе треперев
I will have vibrated
ќе трепереше
you will have vibrated
ќе трепереше
he/she/it will have vibrated
ќе треперевме
we will have vibrated
ќе треперевте
you all will have vibrated
ќе трепереа
they will have vibrated
Past aorist tense
Imperative tense
-
трепери
you vibrate
-
-
треперете
you all vibrate
-
јас
јас
ти
ти
тој
таа
тоа
ние
вие
тие
Future reported tense
ќе сум треперел
I (masculine) will vibrate
ќе сум треперела
I (feminine) will vibrate
ќе си треперел
you (masculine) will vibrate
ќе си треперела
you (feminine) will vibrate
ќе е треперел
he will vibrate
ќе е треперела
she will vibrate
ќе е треперело
it will vibrate
ќе сме трепереле
we will vibrate
ќе сте трепереле
you all will vibrate
ќе сум трепереле
they will vibrate

More Macedonian verbs

Related

Not found
We have none.

Similar

Not found
We have none.

Similar but longer

Not found
We have none.

Other Macedonian verbs with the meaning similar to 'vibrate':

None found.
Learning languages?