Транспонира (to transpose) conjugation

Macedonian

Conjugation of eiti

јас
ти
т(ој/аа/оа)
ние
вие
тие
Present tense
транспонирам
I transpose
транспонираш
you transpose
транспонира
he/she/it transposes
транспонираме
we transpose
транспонирате
you all transpose
транспонираат
they transpose
Future tense
ќе транспонирам
I will transpose
ќе транспонираш
you will transpose
ќе транспонира
he/she/it will transpose
ќе транспонираме
we will transpose
ќе транспонирате
you all will transpose
ќе транспонираат
they will transpose
јас
јас
ти
ти
тој
таа
тоа
ние
вие
тие
Conditional mood
би транспонирал
I (masculine) would have transposed
би транспонирала
I (feminine) would have transposed
би транспонирал
you (masculine) would have transposed
би транспонирала
you (feminine) would have transposed
би транспонирал
he would have transposed
би транспонирала
she would have transposed
би транспонирало
it would have transposed
би транспонирале
we would have transposed
би транспонирале
you all would have transposed
би транспонирале
they would have transposed
Past perfect tense
сум транспонирал
I (masculine) have transposed
сум транспонирала
I (feminine) have transposed
си транспонирал
you (masculine) have transposed
си транспонирала
you (feminine) have transposed
е транспонирал
he has transposed
е транспонирала
she has transposed
е транспонирало
it has transposed
сме транспонирале
we have transposed
сте транспонирале
you all have transposed
сум транспонирале
they have transposed
јас
ти
т(ој/аа/оа)
ние
вие
тие
Past impf. tense
транспонирав
I was transposing
транспонираше
you were transposing
транспонираше
he/she/it was transposing
транспониравме
we were transposing
транспониравте
you all were transposing
транспонираа
they were transposing
јас
јас
ти
ти
тој
таа
тоа
ние
вие
тие
Past pluperfect tense
бев транспонирал
I (masculine) had transposed
бев транспонирала
I (feminine) had transposed
беше транспонирал
you (masculine) had transposed
беше транспонирала
you (feminine) had transposed
беше транспонирал
he had transposed
беше транспонирала
she had transposed
беше транспонирало
it had transposed
бевме транспонирале
we had transposed
бевте транспонирале
you all had transposed
беа транспонирале
they had transposed
јас
ти
т(ој/аа/оа)
ние
вие
тие
Future perfect tense
ќе транспонирав
I will have transposed
ќе транспонираше
you will have transposed
ќе транспонираше
he/she/it will have transposed
ќе транспониравме
we will have transposed
ќе транспониравте
you all will have transposed
ќе транспонираа
they will have transposed
Past aorist tense
Imperative tense
-
транспонирај
you transpose
-
-
транспонирајте
you all transpose
-
јас
јас
ти
ти
тој
таа
тоа
ние
вие
тие
Future reported tense
ќе сум транспонирал
I (masculine) will transpose
ќе сум транспонирала
I (feminine) will transpose
ќе си транспонирал
you (masculine) will transpose
ќе си транспонирала
you (feminine) will transpose
ќе е транспонирал
he will transpose
ќе е транспонирала
she will transpose
ќе е транспонирало
it will transpose
ќе сме транспонирале
we will transpose
ќе сте транспонирале
you all will transpose
ќе сум транспонирале
they will transpose
adjectival participle
adverbial participle
verbal noun
imperfective participle (masculine)
imperfective participle (feminine)
imperfective participle (neuter)
imperfective participle (plural)
aorist participle (masculine)
aorist participle (feminine)
aorist participle (neuter)
aorist participle (plural)
Other
транспониран
transposing
транспонирајќи
transposing
транспонирање
transposing
транспонирал
transposing
транспонирала
transposing
транспонирало
transposing
транспонирале
transposing
transposed
transposed
transposed
transposed

More Macedonian verbs

Related

Not found
We have none.

Similar

Not found
We have none.

Similar but longer

Not found
We have none.

Other Macedonian verbs with the meaning similar to 'transpose':

None found.
Learning languages?