Клоцне (to kick) conjugation

Macedonian
23 examples

Conjugation of eiti

јас
ти
т(ој/аа/оа)
ние
вие
тие
Present tense
клоцнам
I kick
клоцнеш
you kick
клоцне
he/she/it kicks
клоцнеме
we kick
клоцнете
you all kick
клоцнат
they kick
Future tense
ќе клоцнам
I will kick
ќе клоцнеш
you will kick
ќе клоцне
he/she/it will kick
ќе клоцнеме
we will kick
ќе клоцнете
you all will kick
ќе клоцнат
they will kick
јас
јас
ти
ти
тој
таа
тоа
ние
вие
тие
Conditional mood
би клоцнал
I (masculine) would have kicked
би клоцнала
I (feminine) would have kicked
би клоцнал
you (masculine) would have kicked
би клоцнала
you (feminine) would have kicked
би клоцнал
he would have kicked
би клоцнала
she would have kicked
би клоцнало
it would have kicked
би клоцнале
we would have kicked
би клоцнале
you all would have kicked
би клоцнале
they would have kicked
Past perfect tense
сум клоцнал
I (masculine) have kicked
сум клоцнала
I (feminine) have kicked
си клоцнал
you (masculine) have kicked
си клоцнала
you (feminine) have kicked
е клоцнал
he has kicked
е клоцнала
she has kicked
е клоцнало
it has kicked
сме клоцнале
we have kicked
сте клоцнале
you all have kicked
сум клоцнале
they have kicked
јас
ти
т(ој/аа/оа)
ние
вие
тие
Past impf. tense
клоцнев
I was kicking
клоцнеше
you were kicking
клоцнеше
he/she/it was kicking
клоцневме
we were kicking
клоцневте
you all were kicking
клоцнеа
they were kicking
јас
јас
ти
ти
тој
таа
тоа
ние
вие
тие
Past pluperfect tense
бев клоцнал
I (masculine) had kicked
бев клоцнала
I (feminine) had kicked
беше клоцнал
you (masculine) had kicked
беше клоцнала
you (feminine) had kicked
беше клоцнал
he had kicked
беше клоцнала
she had kicked
беше клоцнало
it had kicked
бевме клоцнале
we had kicked
бевте клоцнале
you all had kicked
беа клоцнале
they had kicked
јас
ти
т(ој/аа/оа)
ние
вие
тие
Future perfect tense
ќе клоцнев
I will have kicked
ќе клоцнеше
you will have kicked
ќе клоцнеше
he/she/it will have kicked
ќе клоцневме
we will have kicked
ќе клоцневте
you all will have kicked
ќе клоцнеа
they will have kicked
Past aorist tense
клоцнав
I kicked
клоцна
you kicked
клоцна
he/she/it kicked
клоцнавме
we kicked
клоцнавте
you all kicked
клоцнаа
they kicked
Imperative tense
-
клоцни
you kick
-
-
клоцнете
you all kick
-
јас
јас
ти
ти
тој
таа
тоа
ние
вие
тие
Future reported tense
ќе сум клоцнел
I (masculine) will kick
ќе сум клоцнела
I (feminine) will kick
ќе си клоцнел
you (masculine) will kick
ќе си клоцнела
you (feminine) will kick
ќе е клоцнел
he will kick
ќе е клоцнела
she will kick
ќе е клоцнело
it will kick
ќе сме клоцнеле
we will kick
ќе сте клоцнеле
you all will kick
ќе сум клоцнеле
they will kick
adjectival participle
adverbial participle
verbal noun
imperfective participle (masculine)
imperfective participle (feminine)
imperfective participle (neuter)
imperfective participle (plural)
aorist participle (masculine)
aorist participle (feminine)
aorist participle (neuter)
aorist participle (plural)
Other
клоцнат
kicking
kicking
kicking
клоцнел
kicking
клоцнела
kicking
клоцнело
kicking
клоцнеле
kicking
клоцнал
kicked
клоцнала
kicked
клоцнало
kicked
клоцнале
kicked

Examples of клоцне

Example in MacedonianTranslation in English
Ќе ја пуштиш сега или ќе му се јавам на судијата Шерман кој ќе ти го клоцне газот назад до Тексас.Or I'll call my friend Judge Sharma and I'll have your ass kicked from here to Texas.
Минатото лето, еден пијаница се моташе околу, , Брзата комета, , , се обидуваше да го клоцне својот пријател.Last summer, there was this drunk idiot goofing around on the Comet Booster, trying to kick his buddy.
Маската ќе ја клоцне, ќе се врате во нормала.A mule kicks her, they go back to normal. I don't know.
Имам една бремена пациентка, која ја фаќа паника секој пат кога бебето ќе клоцне или ќе добие грч, бидејќи е многу исплашена што ќе стане мајка.I have this pregnant patient who panics every time she gets a kick or a cramp because, really, she's terrified about being a mother.
-Ми се допаѓаш. Значи нема да морам да те клоцнам или да те удрам.So I don't wanna have to kick you or hit you.
Јас сакам да го тргнам полето на тиранија.. и да ги клоцнам јајцата на фанатизмот и нетолеранцијата.I want to march down that field of oppression and kick that baII of bigotry right over the goalpost of intolerance.
Ако бев ваш син, ќе сакав сам да се клоцнам.lf I was your son, I'd kick my own ass.
- Дали знаеш кого сега сакам да клоцнам?- Do you know who I want to kick?
Од каде знаеше дека ќе го клоцнам?How'd you know I would have kicked him in the head?
Ќе играме некое време. И ако не ти се допаѓа, можеш да ме клоцнеш.We can dance for a little bit, and if you don't like the way I dance, you can kick me.
И ако не ти се допаѓа, можеш да ме клоцнеш.You can kick me. Oh, okay then.
Како можеше да му ја клоцнеш главата?How can you kick his head?
Затоа еве ја нашата шанса да клоцнеме некои газови за мајката Земја!So here is our chance to kick some ass for Mother Earth.
-Те клоцнав затоа што ти си скромен а треб да им кажеш на луѓето дека си добар адвокат и дека си се борел во голем број значајни правни битки.- I kicked you because you're being modest and you should tell people that you are a good lawyer. He's fought some big, important legal battles.
Алекс, свиткувам челик со голи раце, а минатата недела го клоцнав Вортакс.Alex, I can bend steel with my bare hands. And last week, I kicked Vartox's butt.
Некој ме клоцна одзади!Some one kicked form behind
Еден од момците на Зе ме клоцна.One of Ze's guys kicked me.
Бебето клоцна.Baby kicked.
- Да, само ме клоцна.- Yeah, yeah, he just kicked.
- Коњот на Оревот те клоцна.Jesus Christ Almighty, Walnut's horse kicked you.
-Стварно, ајде клоцни ме!- Really? Go on, kick me out!
Сигурно е забавно, ако ти победиш, но не е забавно да те клоцнат по задникот.- "It's fun, Gilly, it's fun." You know what? It's probably a lot of fun when you out there kicking ass, but let me tell you, it's a lot less fun when you getting the smack down.
Тогаш се удри на ќошот на нејзиното биро и почна да вреска дека ја сум ја клоцнала во стомакот.Then she threw herself on the edge of her desk, and started screaming that I kicked her in the stomach.

More Macedonian verbs

Related

Not found
We have none.

Similar

клекне
kneel down
кликне
click

Similar but longer

Not found
We have none.

Random

искрши
break
истушува
deflate
јаде
eat
качува
raise toward a higher level
квичи
whine
кидне
run away
кликне
click
клоца
kick
кова
hammer
констатира
deduce

Other Macedonian verbs with the meaning similar to 'kick':

None found.
Learning languages?