Испогани (to profane) conjugation

Macedonian

Conjugation of eiti

јас
ти
т(ој/аа/оа)
ние
вие
тие
Present tense
испоганам
I profane
испоганиш
you profane
испогани
he/she/it profanes
испоганиме
we profane
испоганите
you all profane
испоганат
they profane
Future tense
ќе испоганам
I will profane
ќе испоганиш
you will profane
ќе испогани
he/she/it will profane
ќе испоганиме
we will profane
ќе испоганите
you all will profane
ќе испоганат
they will profane
јас
јас
ти
ти
тој
таа
тоа
ние
вие
тие
Conditional mood
би испоганил
I (masculine) would have profaned
би испоганила
I (feminine) would have profaned
би испоганил
you (masculine) would have profaned
би испоганила
you (feminine) would have profaned
би испоганил
he would have profaned
би испоганила
she would have profaned
би испоганило
it would have profaned
би испоганиле
we would have profaned
би испоганиле
you all would have profaned
би испоганиле
they would have profaned
Past perfect tense
сум испоганил
I (masculine) have profaned
сум испоганила
I (feminine) have profaned
си испоганил
you (masculine) have profaned
си испоганила
you (feminine) have profaned
е испоганил
he has profaned
е испоганила
she has profaned
е испоганило
it has profaned
сме испоганиле
we have profaned
сте испоганиле
you all have profaned
сум испоганиле
they have profaned
јас
ти
т(ој/аа/оа)
ние
вие
тие
Past impf. tense
испоганев
I was profaning
испоганеше
you were profaning
испоганеше
he/she/it was profaning
испоганевме
we were profaning
испоганевте
you all were profaning
испоганеа
they were profaning
јас
јас
ти
ти
тој
таа
тоа
ние
вие
тие
Past pluperfect tense
бев испоганил
I (masculine) had profaned
бев испоганила
I (feminine) had profaned
беше испоганил
you (masculine) had profaned
беше испоганила
you (feminine) had profaned
беше испоганил
he had profaned
беше испоганила
she had profaned
беше испоганило
it had profaned
бевме испоганиле
we had profaned
бевте испоганиле
you all had profaned
беа испоганиле
they had profaned
јас
ти
т(ој/аа/оа)
ние
вие
тие
Future perfect tense
ќе испоганев
I will have profaned
ќе испоганеше
you will have profaned
ќе испоганеше
he/she/it will have profaned
ќе испоганевме
we will have profaned
ќе испоганевте
you all will have profaned
ќе испоганеа
they will have profaned
Past aorist tense
испоганив
I profaned
испогани
you profaned
испогани
he/she/it profaned
испоганивме
we profaned
испоганивте
you all profaned
испоганија
they profaned
Imperative tense
-
испогани
you profane
-
-
испоганете
you all profane
-
јас
јас
ти
ти
тој
таа
тоа
ние
вие
тие
Future reported tense
ќе сум испоганел
I (masculine) will profane
ќе сум испоганела
I (feminine) will profane
ќе си испоганел
you (masculine) will profane
ќе си испоганела
you (feminine) will profane
ќе е испоганел
he will profane
ќе е испоганела
she will profane
ќе е испоганело
it will profane
ќе сме испоганеле
we will profane
ќе сте испоганеле
you all will profane
ќе сум испоганеле
they will profane
adjectival participle
adverbial participle
verbal noun
imperfective participle (masculine)
imperfective participle (feminine)
imperfective participle (neuter)
imperfective participle (plural)
aorist participle (masculine)
aorist participle (feminine)
aorist participle (neuter)
aorist participle (plural)
Other
испоганет
profaning
profaning
profaning
испоганел
profaning
испоганела
profaning
испоганело
profaning
испоганеле
profaning
испоганил
profaned
испоганила
profaned
испоганило
profaned
испоганиле
profaned

More Macedonian verbs

Related

Not found
We have none.

Similar

Not found
We have none.

Similar but longer

Not found
We have none.

Other Macedonian verbs with the meaning similar to 'profane':

None found.
Learning languages?