Жонглира (to juggle) conjugation

Macedonian
9 examples

Conjugation of eiti

јас
ти
т(ој/аа/оа)
ние
вие
тие
Present tense
жонглирам
I juggle
жонглираш
you juggle
жонглира
he/she/it juggles
жонглираме
we juggle
жонглирате
you all juggle
жонглираат
they juggle
Future tense
ќе жонглирам
I will juggle
ќе жонглираш
you will juggle
ќе жонглира
he/she/it will juggle
ќе жонглираме
we will juggle
ќе жонглирате
you all will juggle
ќе жонглираат
they will juggle
јас
јас
ти
ти
тој
таа
тоа
ние
вие
тие
Conditional mood
би жонглирал
I (masculine) would have juggled
би жонглирала
I (feminine) would have juggled
би жонглирал
you (masculine) would have juggled
би жонглирала
you (feminine) would have juggled
би жонглирал
he would have juggled
би жонглирала
she would have juggled
би жонглирало
it would have juggled
би жонглирале
we would have juggled
би жонглирале
you all would have juggled
би жонглирале
they would have juggled
Past perfect tense
сум жонглирал
I (masculine) have juggled
сум жонглирала
I (feminine) have juggled
си жонглирал
you (masculine) have juggled
си жонглирала
you (feminine) have juggled
е жонглирал
he has juggled
е жонглирала
she has juggled
е жонглирало
it has juggled
сме жонглирале
we have juggled
сте жонглирале
you all have juggled
сум жонглирале
they have juggled
јас
ти
т(ој/аа/оа)
ние
вие
тие
Past impf. tense
жонглирав
I was juggling
жонглираше
you were juggling
жонглираше
he/she/it was juggling
жонглиравме
we were juggling
жонглиравте
you all were juggling
жонглираа
they were juggling
јас
јас
ти
ти
тој
таа
тоа
ние
вие
тие
Past pluperfect tense
бев жонглирал
I (masculine) had juggled
бев жонглирала
I (feminine) had juggled
беше жонглирал
you (masculine) had juggled
беше жонглирала
you (feminine) had juggled
беше жонглирал
he had juggled
беше жонглирала
she had juggled
беше жонглирало
it had juggled
бевме жонглирале
we had juggled
бевте жонглирале
you all had juggled
беа жонглирале
they had juggled
јас
ти
т(ој/аа/оа)
ние
вие
тие
Future perfect tense
ќе жонглирав
I will have juggled
ќе жонглираше
you will have juggled
ќе жонглираше
he/she/it will have juggled
ќе жонглиравме
we will have juggled
ќе жонглиравте
you all will have juggled
ќе жонглираа
they will have juggled
Past aorist tense
Imperative tense
-
жонглирај
you juggle
-
-
жонглирајте
you all juggle
-
јас
јас
ти
ти
тој
таа
тоа
ние
вие
тие
Future reported tense
ќе сум жонглирал
I (masculine) will juggle
ќе сум жонглирала
I (feminine) will juggle
ќе си жонглирал
you (masculine) will juggle
ќе си жонглирала
you (feminine) will juggle
ќе е жонглирал
he will juggle
ќе е жонглирала
she will juggle
ќе е жонглирало
it will juggle
ќе сме жонглирале
we will juggle
ќе сте жонглирале
you all will juggle
ќе сум жонглирале
they will juggle
adjectival participle
adverbial participle
verbal noun
imperfective participle (masculine)
imperfective participle (feminine)
imperfective participle (neuter)
imperfective participle (plural)
aorist participle (masculine)
aorist participle (feminine)
aorist participle (neuter)
aorist participle (plural)
Other
жонглиран
juggling
жонглирајќи
juggling
жонглирање
juggling
жонглирал
juggling
жонглирала
juggling
жонглирало
juggling
жонглирале
juggling
juggled
juggled
juggled
juggled

Examples of жонглира

Example in MacedonianTranslation in English
Една приказна вели: ‘‘Оној што ќе успее да жонглира со живо јајце, ќе умре, но исто така ќе стане бесмртен и ќе влезе во легендите.‘‘The story goes... Whoever manages to juggle a raw egg... dies. But he will also become immortal and a legend.
Дека кој жонглира со него ќе умре?Whoever juggles it dies?
''Оној што ќе успее да жонглира со живо јајце, ќе умре, но исто така ќе стане бесмртен и ќе влезе во легендите.''Whoever manages to juggle a raw egg... dies. But he will also become immortal and a legend.
Оваа болест од мене ги украде елементите кои некогаш беа темелите на мојот живот (мојата кариера, мојот социјален живот, очекувањата дека еден ден ќе научам да жонглирам) и работи кои во споредба со нешто изгледаат мали, како што е способноста да пишувам на компјутер.The disease has stolen from me elements that were once the very foundations of my life (my career, a large part of my social life, the expectation that I would one day learn to juggle), and things that by comparison might seem somewhat slight, like the ability to type.
Не знам да жонглирам.I can't juggle.
Не сум знаела дека можеш така да жонглираш.- Yeah. I had no idea you could juggle like that.
Велат, ако можеш да жонглираш со живо, доволно си бесмртен да заминеш во легенда.They say, if you can juggle a raw egg... Then you're immortal enough to become a legend.
Господи... кога ќе се вратиме дома... ќе те научам да жонглираш.Oh, boy. When we get back to the world, I'm gonna finally teach you how to juggle.
Какво...какво жонглирање?What, uh? What juggling thing?

More Macedonian verbs

Related

Not found
We have none.

Similar

Not found
We have none.

Similar but longer

Not found
We have none.

Other Macedonian verbs with the meaning similar to 'juggle':

None found.
Learning languages?